Deze website maakt gebruik van cookies voor interne analysedoeleinden en voor het goed laten functioneren van de website.
Door op deze website te blijven en verder te surfen gaat u akkoord met het plaatsen van de benodigde cookies en helpt u ons het gebruikersgemak van onze website te kunnen verbeteren. Dank u wel!

Meer info over de cookie regelgeving

Winkel beoordelingen

Uw mening is met succes verstuurd. Bedankt voor het beoordelen!
Stuur ons uw commentaar over een bestelling of over onze producten en diensten.

Alleen klanten die een product hebben gekocht, kunnen een beoordeling geven.
Schrijf een Beoordelingen
1 2 3 4 5

Laat formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Maximaal aantal bestanden om te uploaden - 7
Laat formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
32 Winkel beoordelingen -
0 1 2 3 4 (5,0/5)
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sorteer op:

NJM
Het bestellen via internet vind ik toch een beetje eng. Je moet altijd maar afwachten of je het krijgt. Die angst is hier niet gegrond. Uitstekende service en altijd telefonisch bereid om je verder te helpen. Prima site om benodigdheden te bestellen.
Gepost door NJM, Obdam 0 1 2 3 4 (5/5
dec 28, 2014
Verified Inkoop
Georges
Schitterende service, maandag besteld en dinsdag na de middag reeds geleverd in België. Ik ga zeker vrienden en familieleden deze site aanraden. mvg Georges
Gepost door Georges, Teralfene - Affligem 0 1 2 3 4 (5/5
feb 20, 2019
Verified Inkoop
A.
Het bedrijf heeft een perfecte service!! Service die ik normaal vind, alleen die je bijna nergens meer krijgt. Ik had een alphatronics BA1 gekocht, ik kon deze helaas niet koppelen aan mijn Bose soundlink. Frank is het zelf gaan uitzoeken en daar kwam uit dat de beschrijving niet klopte. Ik heb van Frank uitleg gekregen hoe het wel moest, het werkte meteen perfect. Nogmaals bedankt voor de goede service.
Gepost door A., Tilburg 0 1 2 3 4 (5/5
okt 14, 2015
Verified Inkoop
Cor
Ik heb bij 4Campers een Cytrac DX Vision gekocht. De schotel heb ik zelf op de caravan geplaatst Het aansluiten van de bedieningselement en control box vision III ging niet helemaal goed. Heb contact gezocht met Frank. Kon Zondag 29 mei al komen. Frank heeft de apparatuur vakkundig aangesloten. Heb toen ook nog bij Frank een TV gekocht, deze heeft hij ook geplaatst. Dit alles tot volle tevredenheid. Bedankt Frank.
Gepost door Cor, Spijkenisse 0 1 2 3 4 (5/5
mei 30, 2016
Verified Inkoop
Hennie
Niets, maar dan ook niets anders dan lof voor dit bedrijf van Frank Ettema. Hij heeft een groot 12V probleem voor ons opgelost. Hij werkt met veel aandacht en geduld en blijft zoeken tot de oorzaak gevonden is en lost het professioneel op. Ook is zijn webshop beslist de moeite waard. Het is overzichtelijk en de prijzen zijn laag. Geen behoefte aan een andere webshop.
Gepost door Hennie, Rees 0 1 2 3 4 (5/5
jul 11, 2016
Verified Inkoop
Ed
Wij zijn erg tevreden over de service van 4Campers. Wij hebben per ongeluk een verkeerde elektrische opstap gekocht voor onze buscamper. Na telefonisch contact heeft men de juiste uitvoering in Duitsland opgehaald en bij ons persoonlijk afgegeven!
Gepost door Ed, Almere 0 1 2 3 4 (5/5
sep 29, 2015
Verified Inkoop
Piet
Wat een sympathiek bedrijf met een enorme vakkennis, ik ben geweldig geholpen met eerst het vervangen van alle sloten rondom de camper en vandaag heeft Frank een zonnepaneel netjes en zorgvuldig geplaatst en aangesloten. Frank heeft veel geduld, ziet alle kleine gebreken en niets is hem teveel om de klant tevreden weg te laten gaan met een schat aan tips en handigheidjes.
Gepost door Piet, Alkmaar 0 1 2 3 4 (5/5
jul 27, 2017
Verified Inkoop
Frans
In maart, op aanraden van een buurman, contact opgenomen. Vervolgens een fijn gesprek gehad, waardoor je met een gerust hart kunt kopen en laten plaatsen. Daarna, van Purmerend tot Cadiz, een perfecte ontvangst met schotel en tv. Ik ben zeer tevreden
Gepost door Frans, Purmerend 0 1 2 3 4 (5/5
jun 2, 2017
Verified Inkoop
Richard
Frank, bedankt voor snelle levering van de Oyster vision 3 85 skew en de goede nazorg om alle instellingen van de schotel om Joyne te kunnen ontvangen, toppie. Is fijn en geruststellend om vragen te stellen met een antwoord te krijgen waar je iets aan hebt. Tot de volgende aankoop. Richard
Gepost door Richard, Hank 0 1 2 3 4 (5/5
okt 4, 2017
Verified Inkoop
Jeroen
Goede service! Heb een uitgebreide bestelling gedaan voor een nieuwe water-installatie in onze camper. Helaas ontbrak er 1 onderdeel. Na telefonisch contact, is het onderdeel direct verstuurd en had het de volgende dag in huis. Vriendelijk bedrijf! ga er mijn volgende bestelling ook doen.
Gepost door Jeroen, Muiden 0 1 2 3 4 (5/5
dec 19, 2019
Verified Inkoop

Zoeken

Menu

Delen

Maak een gratis account aan om vind ik leuk items op te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account aan om verlanglijstjes te gebruiken.

Aanmelden