Deze website maakt gebruik van cookies voor interne analysedoeleinden en voor het goed laten functioneren van de website.
Door op deze website te blijven en verder te surfen gaat u akkoord met het plaatsen van de benodigde cookies en helpt u ons het gebruikersgemak van onze website te kunnen verbeteren. Dank u wel!

Meer info over de cookie regelgeving

Winkel beoordelingen

Uw mening is met succes verstuurd. Bedankt voor het beoordelen!
Stuur ons uw commentaar over een bestelling of over onze producten en diensten.

Alleen klanten die een product hebben gekocht kunnen een review geven!
Schrijf een Beoordelingen
1 2 3 4 5

Laat formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Maximaal aantal bestanden om te uploaden - 7
Laat formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
43 Winkel beoordelingen -
0 1 2 3 4 (5,0/5)
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sorteer op:

Piet
Wat een sympathiek bedrijf met een enorme vakkennis, ik ben geweldig geholpen met eerst het vervangen van alle sloten rondom de camper en vandaag heeft Frank een zonnepaneel netjes en zorgvuldig geplaatst en aangesloten. Frank heeft veel geduld, ziet alle kleine gebreken en niets is hem teveel om de klant tevreden weg te laten gaan met een schat aan tips en handigheidjes.
Gepost door Piet, Alkmaar 0 1 2 3 4 (5/5
jul 27, 2017
Verified Inkoop
Roy van Kraaij
-Mooi assortiment
-Erg snel en netjes verstuurd
-Reageert snel op de mail
-Topwinkel
Gepost door Roy van Kraaij, Druten 0 1 2 3 4 (5/5
okt 11, 2020
Verified Inkoop
Anne
Tijdens mijn vakantie lekte de aansluiting van de waterleiding. Nieuwe koppelingen besteld. Doch deze bleken niet voorradig. Gezien de urgentie de bestelling geannuleerd. Gelijk werd het betaalde bedrag terug gestort. Dat geeft vertrouwen en zeker aanleiding om weer eens wat te bestellen. Hulde !!!
Gepost door Anne, Burgh-haamstede 0 1 2 3 4 (5/5
sep 11, 2017
Verified Inkoop
Horace
2 flexibele zonnepanelen 100w. op onze camper laten plaatsen door 4campers. Alles is zeer netjes geïnstalleerd en functioneert zoals het hoort de accu's zijn zeer snel vol. Vakwerk. H. Duba
Gepost door Horace, KOEDIJK 0 1 2 3 4 (5/5
jul 19, 2017
Verified Inkoop
stefaan
Op de site van 4campers vonden we de juiste info ivm de caro die we wilden, we beslisten om ineens de tv mee te vervangen. Het werd de caro+premium. Alles werd door Frank minutieus geplaatst. Heel tevreden en de uitstap vanuit België meer dan waard.
Gepost door stefaan, aartrijke 0 1 2 3 4 (5/5
dec 1, 2015
Verified Inkoop
Rob
Al een paar keer bij Frank geweest en steeds tot volle tevredenheid. Frank denkt met je mee als je een probleem hebt en komt altijd met betaalbare oplossingen. Ik kan zijn bedrijf van harte aanbevelen en zijn klantvriendelijkheid is zoals het moet zijn, helaas kom je dit tegenwoordig niet altijd meer tegen. Chapeau Frank en bedankt met het oplossen van mijn probleem. Ook zijn koffie is lekker. Rob de Vries
Gepost door Rob, Monnickendam 0 1 2 3 4 (5/5
feb 14, 2016
Verified Inkoop
guy
Snelle en vlotte levering en mooie service thanks.
Gepost door guy, hofstade 0 1 2 3 4 (5/5
feb 12, 2015
Verified Inkoop
Marga
4Campers geeft de beste service ooit. Geen probleem om de door mij foute bestelling om te ruilen na 6 weken. En altijd een snelle reactie op de mails. Fantastisch! Top! Marga en Peter.
Gepost door Marga, Krommenie 0 1 2 3 4 (5/5
okt 13, 2018
Verified Inkoop
Frits
Hoe ik precies bij 4Campers geland ben weet ik niet, Frank heeft me prima geholpen met het installeren van zonnepanelen en het aansluiten van de TV, ook heeft hij een fietsenrek gemonteerd en het is prima verlopen goede prijs kwaliteit verhouding, en hij heeft prima koffie en een lading aan ervaring, echt een prima adres, Frits Boxtel/Altea
Gepost door Frits, Boxtel 0 1 2 3 4 (5/5
jan 12, 2015
Verified Inkoop
Liz Bleijendaal
Na 2 weken tevergeefs gewacht te hebben op onze dashboard-organiser, heb ik hem hier besteld en had hem de volgende dag al in huis. Goede service dus en product naar wens. Heel tevreden ????
Totale waardering: 0 1 2 3 4
Gepost door Liz Bleijendaal, Bovenkarspel 0 1 2 3 4 (5/5
jul 17, 2021
Verified Inkoop

Zoeken

Menu

Delen

Maak een gratis account aan om vind ik leuk items op te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account aan om verlanglijstjes te gebruiken.

Aanmelden