Deze website maakt gebruik van cookies voor interne analysedoeleinden en voor het goed laten functioneren van de website.
Door op deze website te blijven en verder te surfen gaat u akkoord met het plaatsen van de benodigde cookies en helpt u ons het gebruikersgemak van onze website te kunnen verbeteren. Dank u wel!

Meer info over de cookie regelgeving

Winkel recensies

Uw recensie is met succes verstuurd. Bedankt voor het beoordelen!
Stuur ons uw recensie over een bestelling of over onze producten en diensten.

Alleen klanten die een product hebben gekocht, kunnen een beoordeling geven!
Schrijf een recensie
1 2 3 4 5

Toegestane formaten: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Maximaal aantal bestanden om te uploaden - 7
Toegestane formaten: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
31 Winkel recensies -
0 1 2 3 4 (5,0/5)
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sorteer op:

F.
Ik heb bij 4Campers een Alphatronics TV en Nova TV steun gekocht. Het bestel proces, de communicatie over producten, de producten en de Aflevering waren perfect en tot volle tevredenheid. Prijzen waren ook scherp. Ik beveel deze winkel van Harte aan!
Gepost door , Eindhoven 0 1 2 3 4 (5/5
aug 28, 2017
Henry D
Heb via 4campers, oxster vision 3 skew 85, aangeschaft, en door frank laten op en inbouwen. Uiterst tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden, aanrader.
Gepost door , Purmerend 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 17, 2016
A.P.
Nadat ik op de zeer duidelijke site van 4CAMPERS mijn bestelling had geplaatst en een afspraak met Frank gemaakt. Heeft Frank bij mij de Citrax DX schotel geplaatst en geinstalleerd. Alles zeer netjes en vakkundig afgewerkt!! Hierna nog zeer duidelijke informatie gekregen omtret de aanschaf van zonnepanelen. Een man met ervaring die zijn vak verstaat!! Toon. Bergeijk.
Gepost door , Bergeijk 0 1 2 3 4 (5/5
apr 23, 2015
John
Nieuwe cilinders besteld voor de sloten van onze camper, vooraf even gebeld of deze retour mochten als ze niet pasten, en werd vriendelijk te woord gestaan, volgende dag al geleverd. Een prima bedrijf. JdK. uit. Hoogvliet
Gepost door , Hoogvliet 0 1 2 3 4 (5/5
jun 6, 2018
NJM
Het bestellen via internet vind ik toch een beetje eng. Je moet altijd maar afwachten of je het krijgt. Die angst is hier niet gegrond. Uitstekende service en altijd telefonisch bereid om je verder te helpen. Prima site om benodigdheden te bestellen.
Gepost door , Obdam 0 1 2 3 4 (5/5
dec 28, 2014
stefaan
Op de site van 4campers vonden we de juiste info ivm de caro die we wilden, we beslisten om ineens de tv mee te vervangen. Het werd de caro+premium. Alles werd door Frank minutieus geplaatst. Heel tevreden en de uitstap vanuit België meer dan waard.
Gepost door , aartrijke 0 1 2 3 4 (5/5
dec 1, 2015
H
zijmarkeringslamp besteld. Zelf foutje gemaakt bij bestelling. Na telefonisch overleg correct en snel naar tevredenheid afgehandeld. Dag na bestelling in huis. Bedankt, HP
Gepost door , Margraten 0 1 2 3 4 (5/5
jun 18, 2018
Frits
Hoe ik precies bij 4Campers geland ben weet ik niet, Frank heeft me prima geholpen met het installeren van zonnepanelen en het aansluiten van de TV, ook heeft hij een fietsenrek gemonteerd en het is prima verlopen goede prijs kwaliteit verhouding, en hij heeft prima koffie en een lading aan ervaring, echt een prima adres, Frits Boxtel/Altea
Gepost door , Boxtel 0 1 2 3 4 (5/5
jan 12, 2015
Joost
Bedankt voor de snelle afhandeling top Eric
Gepost door , Angeren 0 1 2 3 4 (5/5
apr 4, 2019
Piet
Wat een sympathiek bedrijf met een enorme vakkennis, ik ben geweldig geholpen met eerst het vervangen van alle sloten rondom de camper en vandaag heeft Frank een zonnepaneel netjes en zorgvuldig geplaatst en aangesloten. Frank heeft veel geduld, ziet alle kleine gebreken en niets is hem teveel om de klant tevreden weg te laten gaan met een schat aan tips en handigheidjes.
Gepost door , Alkmaar 0 1 2 3 4 (5/5
jul 27, 2017

Zoeken

Klik voor meer producten.
Er zijn geen producten gevonden.

Menu

Delen

Maak een gratis account aan om vind ik leuk items op te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account aan om verlanglijstjes te gebruiken.

Aanmelden