Deze website maakt gebruik van cookies voor interne analysedoeleinden en voor het goed laten functioneren van de website.
Door op deze website te blijven en verder te surfen gaat u akkoord met het plaatsen van de benodigde cookies en helpt u ons het gebruikersgemak van onze website te kunnen verbeteren. Dank u wel!

Meer info over de cookie regelgeving

Winkel beoordelingen

Uw mening is met succes verstuurd. Bedankt voor het beoordelen!
Stuur ons uw commentaar over een bestelling of over onze producten en diensten.

Alleen klanten die een product hebben gekocht kunnen een review geven!
Schrijf een Beoordelingen
1 2 3 4 5

Laat formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Maximaal aantal bestanden om te uploaden - 7
Laat formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
37 Winkel beoordelingen -
0 1 2 3 4 (5,0/5)
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sorteer op:

stefaan
Op de site van 4campers vonden we de juiste info ivm de caro die we wilden, we beslisten om ineens de tv mee te vervangen. Het werd de caro+premium. Alles werd door Frank minutieus geplaatst. Heel tevreden en de uitstap vanuit België meer dan waard.
Gepost door stefaan, aartrijke 0 1 2 3 4 (5/5
dec 1, 2015
Verified Inkoop
Niels Korte
Super blij met dit bedrijf die net een stapje verder gaat dan een doorsnee kampeer artikelen shop. Het aanbod wat 4campers heeft, is net wat specifieker en uitgebreider. Er wordt meegedacht en bij een eventuele vraag krijg je direct antwoord.
Gepost door Niels Korte, Zoutelande 0 1 2 3 4 (5/5
apr 15, 2020
Verified Inkoop
Kees
Ben vandaag weer bij Frank geweest voor probleem met mijn tv ontvangst. De installatie is door hem opgebouwd begin 2015 en werkte prima. Nu probleem met ontvangst van de HD kanalen. Is weer prima opgelost door Frank inclusief update van de installatie. Kosten niets, was service. Weer bedankt Frank en tot ziens. Groeten Kees.
Gepost door Kees, Purmerend 0 1 2 3 4 (5/5
apr 11, 2016
Verified Inkoop
S. van
Voor in de caravan een TFT houder uitschuifbare TV beugel en inbouw stopcontacten besteld. Deze zijn naar volle tevredenheid geleverd, iets later omdat de beugel besteld moest worden bij de importeur. Ook bij wat informatie over de beugel prima en snel antwoord gekregen.
Gepost door S. van, Rotterdam 0 1 2 3 4 (5/5
sep 21, 2014
Verified Inkoop
Hennie
Niets, maar dan ook niets anders dan lof voor dit bedrijf van Frank Ettema. Hij heeft een groot 12V probleem voor ons opgelost. Hij werkt met veel aandacht en geduld en blijft zoeken tot de oorzaak gevonden is en lost het professioneel op. Ook is zijn webshop beslist de moeite waard. Het is overzichtelijk en de prijzen zijn laag. Geen behoefte aan een andere webshop.
Gepost door Hennie, Rees 0 1 2 3 4 (5/5
jul 11, 2016
Verified Inkoop
Eric
Duidelijke site, zeer snelle opname telefoon bij vraag. Goede service, goed informatie na plaatsen bestelling, vlotte levering. Maandagavond besteld en levering op woensdag. Perfect, s'avonds reeds gemonteerd. Werkt uitstekend. Top bedankt.
Gepost door Eric, Lemmer 0 1 2 3 4 (5/5
jun 20, 2018
Verified Inkoop
John
Naar mijn mening het beste bedrijf dat artikelen voor de camper verkoopt. Snelle levering en je word keurig op de hoogte gehouden dat is bij andere vele malen minder.Goede prijs en een uitstekende service.
Gepost door John, Ijmuiden 0 1 2 3 4 (5/5
aug 6, 2015
Verified Inkoop
Rob
Al een paar keer bij Frank geweest en steeds tot volle tevredenheid. Frank denkt met je mee als je een probleem hebt en komt altijd met betaalbare oplossingen. Ik kan zijn bedrijf van harte aanbevelen en zijn klantvriendelijkheid is zoals het moet zijn, helaas kom je dit tegenwoordig niet altijd meer tegen. Chapeau Frank en bedankt met het oplossen van mijn probleem. Ook zijn koffie is lekker. Rob de Vries
Gepost door Rob, Monnickendam 0 1 2 3 4 (5/5
feb 14, 2016
Verified Inkoop
F.
Ik heb bij 4Campers een Alphatronics TV en Nova TV steun gekocht. Het bestel proces, de communicatie over producten, de producten en de Aflevering waren perfect en tot volle tevredenheid. Prijzen waren ook scherp. Ik beveel deze winkel van Harte aan!
Gepost door F., Eindhoven 0 1 2 3 4 (5/5
aug 28, 2017
Verified Inkoop
NJM
Aardige Vent. Ondanks dat het niet eens zo duur is om een schotelantenne in te bouwen besloot ik toch de werkzaamheden zelf te verrichten. De webwinkel was altijd bereikbaar om me van advies te voorzien. Top.
Gepost door NJM, Obdam 0 1 2 3 4 (5/5
sep 26, 2014
Verified Inkoop

Zoeken

Menu

Delen

Maak een gratis account aan om vind ik leuk items op te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account aan om verlanglijstjes te gebruiken.

Aanmelden