Deze website maakt gebruik van cookies voor interne analysedoeleinden en voor het goed laten functioneren van de website.
Door op deze website te blijven en verder te surfen gaat u akkoord met het plaatsen van de benodigde cookies en helpt u ons het gebruikersgemak van onze website te kunnen verbeteren. Dank u wel!

Meer info over de cookie regelgeving

Winkel beoordelingen

Uw mening is met succes verstuurd. Bedankt voor het beoordelen!
Stuur ons uw commentaar over een bestelling of over onze producten en diensten.

Alleen klanten die een product hebben gekocht kunnen een review geven!
Schrijf een Beoordelingen
1 2 3 4 5

Laat formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Maximaal aantal bestanden om te uploaden - 7
Laat formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
41 Winkel beoordelingen -
0 1 2 3 4 (5,0/5)
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sorteer op:

guy
Snelle en vlotte levering en mooie service thanks.
Gepost door guy, hofstade 0 1 2 3 4 (5/5
feb 12, 2015
Verified Inkoop
A.
Het bedrijf heeft een perfecte service!! Service die ik normaal vind, alleen die je bijna nergens meer krijgt. Ik had een alphatronics BA1 gekocht, ik kon deze helaas niet koppelen aan mijn Bose soundlink. Frank is het zelf gaan uitzoeken en daar kwam uit dat de beschrijving niet klopte. Ik heb van Frank uitleg gekregen hoe het wel moest, het werkte meteen perfect. Nogmaals bedankt voor de goede service.
Gepost door A., Tilburg 0 1 2 3 4 (5/5
okt 14, 2015
Verified Inkoop
Frits
Hoe ik precies bij 4Campers geland ben weet ik niet, Frank heeft me prima geholpen met het installeren van zonnepanelen en het aansluiten van de TV, ook heeft hij een fietsenrek gemonteerd en het is prima verlopen goede prijs kwaliteit verhouding, en hij heeft prima koffie en een lading aan ervaring, echt een prima adres, Frits Boxtel/Altea
Gepost door Frits, Boxtel 0 1 2 3 4 (5/5
jan 12, 2015
Verified Inkoop
Horace
2 flexibele zonnepanelen 100w. op onze camper laten plaatsen door 4campers. Alles is zeer netjes geïnstalleerd en functioneert zoals het hoort de accu's zijn zeer snel vol. Vakwerk. H. Duba
Gepost door Horace, KOEDIJK 0 1 2 3 4 (5/5
jul 19, 2017
Verified Inkoop
Richard
Frank, bedankt voor snelle levering van de Oyster vision 3 85 skew en de goede nazorg om alle instellingen van de schotel om Joyne te kunnen ontvangen, toppie. Is fijn en geruststellend om vragen te stellen met een antwoord te krijgen waar je iets aan hebt. Tot de volgende aankoop. Richard
Gepost door Richard, Hank 0 1 2 3 4 (5/5
okt 4, 2017
Verified Inkoop
A.P.
Nadat ik op de zeer duidelijke site van 4CAMPERS mijn bestelling had geplaatst en een afspraak met Frank gemaakt. Heeft Frank bij mij de Citrax DX schotel geplaatst en geinstalleerd. Alles zeer netjes en vakkundig afgewerkt!! Hierna nog zeer duidelijke informatie gekregen omtret de aanschaf van zonnepanelen. Een man met ervaring die zijn vak verstaat!! Toon. Bergeijk.
Gepost door A.P., Bergeijk 0 1 2 3 4 (5/5
apr 23, 2015
Verified Inkoop
Arnold Kortekaas
Top site, top service en sneller geleverd dan er werd gezegd, zal vast nog meer worden besteld ????
Gepost door Arnold Kortekaas, Halsteren 0 1 2 3 4 (5/5
jan 26, 2021
Verified Inkoop
John
Naar mijn mening het beste bedrijf dat artikelen voor de camper verkoopt. Snelle levering en je word keurig op de hoogte gehouden dat is bij andere vele malen minder.Goede prijs en een uitstekende service.
Gepost door John, Ijmuiden 0 1 2 3 4 (5/5
aug 6, 2015
Verified Inkoop
Eric
Duidelijke site, zeer snelle opname telefoon bij vraag. Goede service, goed informatie na plaatsen bestelling, vlotte levering. Maandagavond besteld en levering op woensdag. Perfect, s'avonds reeds gemonteerd. Werkt uitstekend. Top bedankt.
Gepost door Eric, Lemmer 0 1 2 3 4 (5/5
jun 20, 2018
Verified Inkoop
John
Nieuwe cilinders besteld voor de sloten van onze camper, vooraf even gebeld of deze retour mochten als ze niet pasten, en werd vriendelijk te woord gestaan, volgende dag al geleverd. Een prima bedrijf. JdK. uit. Hoogvliet
Gepost door John, Hoogvliet 0 1 2 3 4 (5/5
jun 6, 2018
Verified Inkoop

Zoeken

Menu

Delen

Maak een gratis account aan om vind ik leuk items op te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account aan om verlanglijstjes te gebruiken.

Aanmelden