Deze website maakt gebruik van cookies voor interne analysedoeleinden en voor het goed laten functioneren van de website.
Door op deze website te blijven en verder te surfen gaat u akkoord met het plaatsen van de benodigde cookies en helpt u ons het gebruikersgemak van onze website te kunnen verbeteren. Dank u wel!

Meer info over de cookie regelgeving

Winkel beoordelingen

Uw mening is met succes verstuurd. Bedankt voor het beoordelen!
Stuur ons uw commentaar over een bestelling of over onze producten en diensten.

Alleen klanten die een product hebben gekocht kunnen een review geven!
Schrijf een Beoordelingen
1 2 3 4 5

Laat formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Maximaal aantal bestanden om te uploaden - 7
Laat formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
45 Winkel beoordelingen -
0 1 2 3 4 (5,0/5)
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sorteer op:

John
Naar mijn mening het beste bedrijf dat artikelen voor de camper verkoopt. Snelle levering en je word keurig op de hoogte gehouden dat is bij andere vele malen minder.Goede prijs en een uitstekende service.
Gepost door John, Ijmuiden 0 1 2 3 4 (5/5
aug 6, 2015
Verified Inkoop
Ronald kluts
snelle levering goede service
goed meegedacht prima bedrijf


Gepost door Ronald kluts, zeewolde 0 1 2 3 4 (5/5
feb 18, 2021
Verified Inkoop
Roy van Kraaij
-Mooi assortiment
-Erg snel en netjes verstuurd
-Reageert snel op de mail
-Topwinkel
Gepost door Roy van Kraaij, Druten 0 1 2 3 4 (5/5
okt 11, 2020
Verified Inkoop
Henk
Top service. Eerlijk en duidelijk.
Ook achteraf nog volop hulp en advies.
Gekocht 2 tv's 12 volt.
Gepost door Henk, zutphen 0 1 2 3 4 (5/5
feb 4, 2020
Verified Inkoop
Georges
Schitterende service, maandag besteld en dinsdag na de middag reeds geleverd in België. Ik ga zeker vrienden en familieleden deze site aanraden. mvg Georges
Gepost door Georges, Teralfene - Affligem 0 1 2 3 4 (5/5
feb 20, 2019
Verified Inkoop
Leo Lammerse
Frank heeft bij mijn camper Joyne geïnstalleerd (was canaldigitaal) en alles ingesteld. Bestaande Avtex tv vond niet alle transponders en Frank ontdekte dat het probleem in de TV zat. Hij heeft een update geregeld bij de importeur en deze uitgevoerd. Alles werkt nu perfect. Tevens heeft hij vakkundig treeplanken aan mijn Hymer gemonteerd omdat, mede door de stelpoten, de cabine opstap tegen de 70 cm kan oplopen.Kon ik op wachten! Staat mooi en is handig. De webshop heeft veel onderdelen welke je elders vaak niet kunt vinden. Ik was er eerder al goed geslaagd voor mijn Schaud watertanksensor.
Frank is zeer geduldig en precies en reageert snel op vragen en is zeer behulpzaam. Echt een aanrader.
Totale waardering: 0 1 2 3 4
Gepost door Leo Lammerse, Assendelft 0 1 2 3 4 (5/5
apr 12, 2021
Verified Inkoop
stefaan
Op de site van 4campers vonden we de juiste info ivm de caro die we wilden, we beslisten om ineens de tv mee te vervangen. Het werd de caro+premium. Alles werd door Frank minutieus geplaatst. Heel tevreden en de uitstap vanuit België meer dan waard.
Gepost door stefaan, aartrijke 0 1 2 3 4 (5/5
dec 1, 2015
Verified Inkoop
Jos
Ik ben blij dat er nog bedrijven zijn die goede voorlichting geven . Dat is tegenwoordig vrij uniek voor een internetwinkel . Ik ben goed geholpen met het door mij zelf installeren van een Votronic laadregelaar. En ook de prijs is goed . Thanks ! Jos Meulendijk
Gepost door Jos, Eindhoven 0 1 2 3 4 (5/5
dec 12, 2018
Verified Inkoop
Ger Dekker
Frank heeft voor ons een Oyster Vision geplaatst en een tv geïnstalleerd dit is zeer vakkundig uitgevoerd keurig afgewerkt en mee gedacht ,kortom een topper dit bedrijf
Totale waardering: 0 1 2 3 4
Gepost door Ger Dekker, Wervershoof 0 1 2 3 4 (5/5
okt 23, 2021
Verified Inkoop
Albert
Prettig om even ruggespraak te houden met iemand die er verstand van heeft. Snelle levering. Adres om te onthouden. Zeer tevreden
Gepost door Albert 0 1 2 3 4 (5/5
sep 15, 2020
Verified Inkoop

Zoeken

Menu

Delen

Maak een gratis account aan om vind ik leuk items op te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account aan om verlanglijstjes te gebruiken.

Aanmelden