Deze website maakt gebruik van cookies voor interne analysedoeleinden en voor het goed laten functioneren van de website.
Door op deze website te blijven en verder te surfen gaat u akkoord met het plaatsen van de benodigde cookies en helpt u ons het gebruikersgemak van onze website te kunnen verbeteren. Dank u wel!

Meer info over de cookie regelgeving

Winkel beoordelingen

Uw mening is met succes verstuurd. Bedankt voor het beoordelen!
Stuur ons uw commentaar over een bestelling of over onze producten en diensten.

Alleen klanten die een product hebben gekocht kunnen een review geven!
Schrijf een Beoordelingen
1 2 3 4 5

Laat formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Maximaal aantal bestanden om te uploaden - 7
Laat formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
35 Winkel beoordelingen -
0 1 2 3 4 (5,0/5)
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sorteer op:

Kees
Ben vandaag weer bij Frank geweest voor probleem met mijn tv ontvangst. De installatie is door hem opgebouwd begin 2015 en werkte prima. Nu probleem met ontvangst van de HD kanalen. Is weer prima opgelost door Frank inclusief update van de installatie. Kosten niets, was service. Weer bedankt Frank en tot ziens. Groeten Kees.
Gepost door Kees, Purmerend 0 1 2 3 4 (5/5
apr 11, 2016
Verified Inkoop
Willem
We hebben een wat oudere camper waar diversen dingen aan moesten gebeuren of niet werkten door overleg en inzicht rij ik nu weer als nieuw en door een prima service hebben wij van een prima vakantie genoten in kroatie. Wij zijn zeer tevreden over onze aankopen bij 4campers, en ook voor het advies en de service!
Gepost door Willem, Purmerend 0 1 2 3 4 (5/5
sep 28, 2014
Verified Inkoop
John
Nieuwe cilinders besteld voor de sloten van onze camper, vooraf even gebeld of deze retour mochten als ze niet pasten, en werd vriendelijk te woord gestaan, volgende dag al geleverd. Een prima bedrijf. JdK. uit. Hoogvliet
Gepost door John, Hoogvliet 0 1 2 3 4 (5/5
jun 6, 2018
Verified Inkoop
Marga
4Campers geeft de beste service ooit. Geen probleem om de door mij foute bestelling om te ruilen na 6 weken. En altijd een snelle reactie op de mails. Fantastisch! Top! Marga en Peter.
Gepost door Marga, Krommenie 0 1 2 3 4 (5/5
okt 13, 2018
Verified Inkoop
A.P.
Nadat ik op de zeer duidelijke site van 4CAMPERS mijn bestelling had geplaatst en een afspraak met Frank gemaakt. Heeft Frank bij mij de Citrax DX schotel geplaatst en geinstalleerd. Alles zeer netjes en vakkundig afgewerkt!! Hierna nog zeer duidelijke informatie gekregen omtret de aanschaf van zonnepanelen. Een man met ervaring die zijn vak verstaat!! Toon. Bergeijk.
Gepost door A.P., Bergeijk 0 1 2 3 4 (5/5
apr 23, 2015
Verified Inkoop
Jan
Goede service in de vorm van advies en reactie op vragen.
Gepost door Jan, Aalsmeer 0 1 2 3 4 (5/5
nov 21, 2018
Verified Inkoop
Georges
Schitterende service, maandag besteld en dinsdag na de middag reeds geleverd in België. Ik ga zeker vrienden en familieleden deze site aanraden. mvg Georges
Gepost door Georges, Teralfene - Affligem 0 1 2 3 4 (5/5
feb 20, 2019
Verified Inkoop
Frits
Hoe ik precies bij 4Campers geland ben weet ik niet, Frank heeft me prima geholpen met het installeren van zonnepanelen en het aansluiten van de TV, ook heeft hij een fietsenrek gemonteerd en het is prima verlopen goede prijs kwaliteit verhouding, en hij heeft prima koffie en een lading aan ervaring, echt een prima adres, Frits Boxtel/Altea
Gepost door Frits, Boxtel 0 1 2 3 4 (5/5
jan 12, 2015
Verified Inkoop
S. van
Voor in de caravan een TFT houder uitschuifbare TV beugel en inbouw stopcontacten besteld. Deze zijn naar volle tevredenheid geleverd, iets later omdat de beugel besteld moest worden bij de importeur. Ook bij wat informatie over de beugel prima en snel antwoord gekregen.
Gepost door S. van, Rotterdam 0 1 2 3 4 (5/5
sep 21, 2014
Verified Inkoop
Frans
In maart, op aanraden van een buurman, contact opgenomen. Vervolgens een fijn gesprek gehad, waardoor je met een gerust hart kunt kopen en laten plaatsen. Daarna, van Purmerend tot Cadiz, een perfecte ontvangst met schotel en tv. Ik ben zeer tevreden
Gepost door Frans, Purmerend 0 1 2 3 4 (5/5
jun 2, 2017
Verified Inkoop

Zoeken

Menu

Delen

Maak een gratis account aan om vind ik leuk items op te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account aan om verlanglijstjes te gebruiken.

Aanmelden