Deze website maakt gebruik van cookies voor interne analysedoeleinden en voor het goed laten functioneren van de website.
Door op deze website te blijven en verder te surfen gaat u akkoord met het plaatsen van de benodigde cookies en helpt u ons het gebruikersgemak van onze website te kunnen verbeteren. Dank u wel!

Meer info over de cookie regelgeving

Winkel beoordelingen

Uw mening is met succes verstuurd. Bedankt voor het beoordelen!
Stuur ons uw commentaar over een bestelling of over onze producten en diensten.

Alleen klanten die een product hebben gekocht kunnen een review geven!
Schrijf een Beoordelingen
1 2 3 4 5

Laat formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Maximaal aantal bestanden om te uploaden - 7
Laat formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
35 Winkel beoordelingen -
0 1 2 3 4 (5,0/5)
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sorteer op:

Hennie
Niets, maar dan ook niets anders dan lof voor dit bedrijf van Frank Ettema. Hij heeft een groot 12V probleem voor ons opgelost. Hij werkt met veel aandacht en geduld en blijft zoeken tot de oorzaak gevonden is en lost het professioneel op. Ook is zijn webshop beslist de moeite waard. Het is overzichtelijk en de prijzen zijn laag. Geen behoefte aan een andere webshop.
Gepost door Hennie, Rees 0 1 2 3 4 (5/5
jul 11, 2016
Verified Inkoop
Jos
Ik ben blij dat er nog bedrijven zijn die goede voorlichting geven . Dat is tegenwoordig vrij uniek voor een internetwinkel . Ik ben goed geholpen met het door mij zelf installeren van een Votronic laadregelaar. En ook de prijs is goed . Thanks ! Jos Meulendijk
Gepost door Jos, Eindhoven 0 1 2 3 4 (5/5
dec 12, 2018
Verified Inkoop
A.
Het bedrijf heeft een perfecte service!! Service die ik normaal vind, alleen die je bijna nergens meer krijgt. Ik had een alphatronics BA1 gekocht, ik kon deze helaas niet koppelen aan mijn Bose soundlink. Frank is het zelf gaan uitzoeken en daar kwam uit dat de beschrijving niet klopte. Ik heb van Frank uitleg gekregen hoe het wel moest, het werkte meteen perfect. Nogmaals bedankt voor de goede service.
Gepost door A., Tilburg 0 1 2 3 4 (5/5
okt 14, 2015
Verified Inkoop
Niels Korte
Super blij met dit bedrijf die net een stapje verder gaat dan een doorsnee kampeer artikelen shop. Het aanbod wat 4campers heeft, is net wat specifieker en uitgebreider. Er wordt meegedacht en bij een eventuele vraag krijg je direct antwoord.
Gepost door Niels Korte, Zoutelande 0 1 2 3 4 (5/5
apr 15, 2020
Verified Inkoop
Anne
Tijdens mijn vakantie lekte de aansluiting van de waterleiding. Nieuwe koppelingen besteld. Doch deze bleken niet voorradig. Gezien de urgentie de bestelling geannuleerd. Gelijk werd het betaalde bedrag terug gestort. Dat geeft vertrouwen en zeker aanleiding om weer eens wat te bestellen. Hulde !!!
Gepost door Anne, Burgh-haamstede 0 1 2 3 4 (5/5
sep 11, 2017
Verified Inkoop
Frans
In maart, op aanraden van een buurman, contact opgenomen. Vervolgens een fijn gesprek gehad, waardoor je met een gerust hart kunt kopen en laten plaatsen. Daarna, van Purmerend tot Cadiz, een perfecte ontvangst met schotel en tv. Ik ben zeer tevreden
Gepost door Frans, Purmerend 0 1 2 3 4 (5/5
jun 2, 2017
Verified Inkoop
NJM
Het bestellen via internet vind ik toch een beetje eng. Je moet altijd maar afwachten of je het krijgt. Die angst is hier niet gegrond. Uitstekende service en altijd telefonisch bereid om je verder te helpen. Prima site om benodigdheden te bestellen.
Gepost door NJM, Obdam 0 1 2 3 4 (5/5
dec 28, 2014
Verified Inkoop
Cor
Ik heb bij 4Campers een Cytrac DX Vision gekocht. De schotel heb ik zelf op de caravan geplaatst Het aansluiten van de bedieningselement en control box vision III ging niet helemaal goed. Heb contact gezocht met Frank. Kon Zondag 29 mei al komen. Frank heeft de apparatuur vakkundig aangesloten. Heb toen ook nog bij Frank een TV gekocht, deze heeft hij ook geplaatst. Dit alles tot volle tevredenheid. Bedankt Frank.
Gepost door Cor, Spijkenisse 0 1 2 3 4 (5/5
mei 30, 2016
Verified Inkoop
F.
Ik heb bij 4Campers een Alphatronics TV en Nova TV steun gekocht. Het bestel proces, de communicatie over producten, de producten en de Aflevering waren perfect en tot volle tevredenheid. Prijzen waren ook scherp. Ik beveel deze winkel van Harte aan!
Gepost door F., Eindhoven 0 1 2 3 4 (5/5
aug 28, 2017
Verified Inkoop
A.P.
Nadat ik op de zeer duidelijke site van 4CAMPERS mijn bestelling had geplaatst en een afspraak met Frank gemaakt. Heeft Frank bij mij de Citrax DX schotel geplaatst en geinstalleerd. Alles zeer netjes en vakkundig afgewerkt!! Hierna nog zeer duidelijke informatie gekregen omtret de aanschaf van zonnepanelen. Een man met ervaring die zijn vak verstaat!! Toon. Bergeijk.
Gepost door A.P., Bergeijk 0 1 2 3 4 (5/5
apr 23, 2015
Verified Inkoop

Zoeken

Menu

Delen

Maak een gratis account aan om vind ik leuk items op te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account aan om verlanglijstjes te gebruiken.

Aanmelden