Deze website maakt gebruik van cookies voor interne analysedoeleinden en voor het goed laten functioneren van de website.
Door op deze website te blijven en verder te surfen gaat u akkoord met het plaatsen van de benodigde cookies en helpt u ons het gebruikersgemak van onze website te kunnen verbeteren. Dank u wel!

Meer info over de cookie regelgeving

Winkel beoordelingen

Uw mening is met succes verstuurd. Bedankt voor het beoordelen!
Stuur ons uw commentaar over een bestelling of over onze producten en diensten.

Alleen klanten die een product hebben gekocht kunnen een review geven!
Schrijf een Beoordelingen
1 2 3 4 5

Laat formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Maximaal aantal bestanden om te uploaden - 7
Laat formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
37 Winkel beoordelingen -
0 1 2 3 4 (5,0/5)
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sorteer op:

Rob
Al een paar keer bij Frank geweest en steeds tot volle tevredenheid. Frank denkt met je mee als je een probleem hebt en komt altijd met betaalbare oplossingen. Ik kan zijn bedrijf van harte aanbevelen en zijn klantvriendelijkheid is zoals het moet zijn, helaas kom je dit tegenwoordig niet altijd meer tegen. Chapeau Frank en bedankt met het oplossen van mijn probleem. Ook zijn koffie is lekker. Rob de Vries
Gepost door Rob, Monnickendam 0 1 2 3 4 (5/5
feb 14, 2016
Verified Inkoop
Cor
Ik heb bij 4Campers een Cytrac DX Vision gekocht. De schotel heb ik zelf op de caravan geplaatst Het aansluiten van de bedieningselement en control box vision III ging niet helemaal goed. Heb contact gezocht met Frank. Kon Zondag 29 mei al komen. Frank heeft de apparatuur vakkundig aangesloten. Heb toen ook nog bij Frank een TV gekocht, deze heeft hij ook geplaatst. Dit alles tot volle tevredenheid. Bedankt Frank.
Gepost door Cor, Spijkenisse 0 1 2 3 4 (5/5
mei 30, 2016
Verified Inkoop
Anne
Tijdens mijn vakantie lekte de aansluiting van de waterleiding. Nieuwe koppelingen besteld. Doch deze bleken niet voorradig. Gezien de urgentie de bestelling geannuleerd. Gelijk werd het betaalde bedrag terug gestort. Dat geeft vertrouwen en zeker aanleiding om weer eens wat te bestellen. Hulde !!!
Gepost door Anne, Burgh-haamstede 0 1 2 3 4 (5/5
sep 11, 2017
Verified Inkoop
Kees
Ben vandaag weer bij Frank geweest voor probleem met mijn tv ontvangst. De installatie is door hem opgebouwd begin 2015 en werkte prima. Nu probleem met ontvangst van de HD kanalen. Is weer prima opgelost door Frank inclusief update van de installatie. Kosten niets, was service. Weer bedankt Frank en tot ziens. Groeten Kees.
Gepost door Kees, Purmerend 0 1 2 3 4 (5/5
apr 11, 2016
Verified Inkoop
Horace
2 flexibele zonnepanelen 100w. op onze camper laten plaatsen door 4campers. Alles is zeer netjes geïnstalleerd en functioneert zoals het hoort de accu's zijn zeer snel vol. Vakwerk. H. Duba
Gepost door Horace, KOEDIJK 0 1 2 3 4 (5/5
jul 19, 2017
Verified Inkoop
John
Naar mijn mening het beste bedrijf dat artikelen voor de camper verkoopt. Snelle levering en je word keurig op de hoogte gehouden dat is bij andere vele malen minder.Goede prijs en een uitstekende service.
Gepost door John, Ijmuiden 0 1 2 3 4 (5/5
aug 6, 2015
Verified Inkoop
Willem
We hebben een wat oudere camper waar diversen dingen aan moesten gebeuren of niet werkten door overleg en inzicht rij ik nu weer als nieuw en door een prima service hebben wij van een prima vakantie genoten in kroatie. Wij zijn zeer tevreden over onze aankopen bij 4campers, en ook voor het advies en de service!
Gepost door Willem, Purmerend 0 1 2 3 4 (5/5
sep 28, 2014
Verified Inkoop
NJM
Aardige Vent. Ondanks dat het niet eens zo duur is om een schotelantenne in te bouwen besloot ik toch de werkzaamheden zelf te verrichten. De webwinkel was altijd bereikbaar om me van advies te voorzien. Top.
Gepost door NJM, Obdam 0 1 2 3 4 (5/5
sep 26, 2014
Verified Inkoop
Marga
4Campers geeft de beste service ooit. Geen probleem om de door mij foute bestelling om te ruilen na 6 weken. En altijd een snelle reactie op de mails. Fantastisch! Top! Marga en Peter.
Gepost door Marga, Krommenie 0 1 2 3 4 (5/5
okt 13, 2018
Verified Inkoop
Hennie
Niets, maar dan ook niets anders dan lof voor dit bedrijf van Frank Ettema. Hij heeft een groot 12V probleem voor ons opgelost. Hij werkt met veel aandacht en geduld en blijft zoeken tot de oorzaak gevonden is en lost het professioneel op. Ook is zijn webshop beslist de moeite waard. Het is overzichtelijk en de prijzen zijn laag. Geen behoefte aan een andere webshop.
Gepost door Hennie, Rees 0 1 2 3 4 (5/5
jul 11, 2016
Verified Inkoop

Zoeken

Menu

Delen

Maak een gratis account aan om vind ik leuk items op te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account aan om verlanglijstjes te gebruiken.

Aanmelden