Deze website maakt gebruik van cookies voor interne analysedoeleinden en voor het goed laten functioneren van de website.
Door op deze website te blijven en verder te surfen gaat u akkoord met het plaatsen van de benodigde cookies en helpt u ons het gebruikersgemak van onze website te kunnen verbeteren. Dank u wel!

Meer info over de cookie regelgeving

Winkel beoordelingen

Uw mening is met succes verstuurd. Bedankt voor het beoordelen!
Stuur ons uw commentaar over een bestelling of over onze producten en diensten.

Alleen klanten die een product hebben gekocht, kunnen een beoordeling geven.
Schrijf een Beoordelingen
1 2 3 4 5

Laat formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Maximaal aantal bestanden om te uploaden - 7
Laat formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
31 Winkel beoordelingen -
0 1 2 3 4 (5,0/5)
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sorteer op:

Frits
Hoe ik precies bij 4Campers geland ben weet ik niet, Frank heeft me prima geholpen met het installeren van zonnepanelen en het aansluiten van de TV, ook heeft hij een fietsenrek gemonteerd en het is prima verlopen goede prijs kwaliteit verhouding, en hij heeft prima koffie en een lading aan ervaring, echt een prima adres, Frits Boxtel/Altea
Gepost door Frits, Boxtel 0 1 2 3 4 (5/5
jan 12, 2015
NJM
Het bestellen via internet vind ik toch een beetje eng. Je moet altijd maar afwachten of je het krijgt. Die angst is hier niet gegrond. Uitstekende service en altijd telefonisch bereid om je verder te helpen. Prima site om benodigdheden te bestellen.
Gepost door NJM, Obdam 0 1 2 3 4 (5/5
dec 28, 2014
Willem
We hebben een wat oudere camper waar diversen dingen aan moesten gebeuren of niet werkten door overleg en inzicht rij ik nu weer als nieuw en door een prima service hebben wij van een prima vakantie genoten in kroatie. Wij zijn zeer tevreden over onze aankopen bij 4campers, en ook voor het advies en de service!
Gepost door Willem, Purmerend 0 1 2 3 4 (5/5
sep 28, 2014
Ed
Wij zijn erg tevreden over de service van 4Campers. Wij hebben per ongeluk een verkeerde elektrische opstap gekocht voor onze buscamper. Na telefonisch contact heeft men de juiste uitvoering in Duitsland opgehaald en bij ons persoonlijk afgegeven!
Gepost door Ed, Almere 0 1 2 3 4 (5/5
sep 29, 2015
Kees
Ben vandaag weer bij Frank geweest voor probleem met mijn tv ontvangst. De installatie is door hem opgebouwd begin 2015 en werkte prima. Nu probleem met ontvangst van de HD kanalen. Is weer prima opgelost door Frank inclusief update van de installatie. Kosten niets, was service. Weer bedankt Frank en tot ziens. Groeten Kees.
Gepost door Kees, Purmerend 0 1 2 3 4 (5/5
apr 11, 2016
Horace
2 flexibele zonnepanelen 100w. op onze camper laten plaatsen door 4campers. Alles is zeer netjes geïnstalleerd en functioneert zoals het hoort de accu's zijn zeer snel vol. Vakwerk. H. Duba
Gepost door Horace, KOEDIJK 0 1 2 3 4 (5/5
jul 19, 2017
A.
Het bedrijf heeft een perfecte service!! Service die ik normaal vind, alleen die je bijna nergens meer krijgt. Ik had een alphatronics BA1 gekocht, ik kon deze helaas niet koppelen aan mijn Bose soundlink. Frank is het zelf gaan uitzoeken en daar kwam uit dat de beschrijving niet klopte. Ik heb van Frank uitleg gekregen hoe het wel moest, het werkte meteen perfect. Nogmaals bedankt voor de goede service.
Gepost door A., Tilburg 0 1 2 3 4 (5/5
okt 14, 2015
Henry D
Heb via 4campers, oxster vision 3 skew 85, aangeschaft, en door frank laten op en inbouwen. Uiterst tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden, aanrader.
Gepost door Henry D, Purmerend 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 17, 2016
Jan
Goede service in de vorm van advies en reactie op vragen.
Gepost door Jan, Aalsmeer 0 1 2 3 4 (5/5
nov 21, 2018
Joost
Bedankt voor de snelle afhandeling top Eric
Gepost door Joost, Angeren 0 1 2 3 4 (5/5
apr 4, 2019

Zoeken

Menu

Delen

Maak een gratis account aan om vind ik leuk items op te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account aan om verlanglijstjes te gebruiken.

Aanmelden