Deze website maakt gebruik van cookies voor interne analysedoeleinden en voor het goed laten functioneren van de website.
Door op deze website te blijven en verder te surfen gaat u akkoord met het plaatsen van de benodigde cookies en helpt u ons het gebruikersgemak van onze website te kunnen verbeteren. Dank u wel!

Meer info over de cookie regelgeving

Winkel beoordelingen

Uw mening is met succes verstuurd. Bedankt voor het beoordelen!
Stuur ons uw commentaar over een bestelling of over onze producten en diensten.

Alleen klanten die een product hebben gekocht kunnen een review geven!
Schrijf een Beoordelingen
1 2 3 4 5

Laat formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Maximaal aantal bestanden om te uploaden - 7
Laat formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
34 Winkel beoordelingen -
0 1 2 3 4 (5,0/5)
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sorteer op:

Jan
Goede service in de vorm van advies en reactie op vragen.
Gepost door Jan, Aalsmeer 0 1 2 3 4 (5/5
nov 21, 2018
Verified Inkoop
Frits
Hoe ik precies bij 4Campers geland ben weet ik niet, Frank heeft me prima geholpen met het installeren van zonnepanelen en het aansluiten van de TV, ook heeft hij een fietsenrek gemonteerd en het is prima verlopen goede prijs kwaliteit verhouding, en hij heeft prima koffie en een lading aan ervaring, echt een prima adres, Frits Boxtel/Altea
Gepost door Frits, Boxtel 0 1 2 3 4 (5/5
jan 12, 2015
Verified Inkoop
F.
Ik heb bij 4Campers een Alphatronics TV en Nova TV steun gekocht. Het bestel proces, de communicatie over producten, de producten en de Aflevering waren perfect en tot volle tevredenheid. Prijzen waren ook scherp. Ik beveel deze winkel van Harte aan!
Gepost door F., Eindhoven 0 1 2 3 4 (5/5
aug 28, 2017
Verified Inkoop
A.
Het bedrijf heeft een perfecte service!! Service die ik normaal vind, alleen die je bijna nergens meer krijgt. Ik had een alphatronics BA1 gekocht, ik kon deze helaas niet koppelen aan mijn Bose soundlink. Frank is het zelf gaan uitzoeken en daar kwam uit dat de beschrijving niet klopte. Ik heb van Frank uitleg gekregen hoe het wel moest, het werkte meteen perfect. Nogmaals bedankt voor de goede service.
Gepost door A., Tilburg 0 1 2 3 4 (5/5
okt 14, 2015
Verified Inkoop
J
Ik heb net een zonnepaneel en regelaar besteld. Concurrerende prijs en snelle levering. Alleen, er bleek een klein probleem met de etikettering specificatie van het paneel (niets met 4Campers te maken). Toch snel en naar tevredenheid opgelost. Chapeau.
Gepost door J, Nuenen 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 11, 2015
Verified Inkoop
Joost
Bedankt voor de snelle afhandeling top Eric
Gepost door Joost, Angeren 0 1 2 3 4 (5/5
apr 4, 2019
Verified Inkoop
A.P.
Nadat ik op de zeer duidelijke site van 4CAMPERS mijn bestelling had geplaatst en een afspraak met Frank gemaakt. Heeft Frank bij mij de Citrax DX schotel geplaatst en geinstalleerd. Alles zeer netjes en vakkundig afgewerkt!! Hierna nog zeer duidelijke informatie gekregen omtret de aanschaf van zonnepanelen. Een man met ervaring die zijn vak verstaat!! Toon. Bergeijk.
Gepost door A.P., Bergeijk 0 1 2 3 4 (5/5
apr 23, 2015
Verified Inkoop
Ed
Wij zijn erg tevreden over de service van 4Campers. Wij hebben per ongeluk een verkeerde elektrische opstap gekocht voor onze buscamper. Na telefonisch contact heeft men de juiste uitvoering in Duitsland opgehaald en bij ons persoonlijk afgegeven!
Gepost door Ed, Almere 0 1 2 3 4 (5/5
sep 29, 2015
Verified Inkoop
Georges
Schitterende service, maandag besteld en dinsdag na de middag reeds geleverd in België. Ik ga zeker vrienden en familieleden deze site aanraden. mvg Georges
Gepost door Georges, Teralfene - Affligem 0 1 2 3 4 (5/5
feb 20, 2019
Verified Inkoop
Rob
Al een paar keer bij Frank geweest en steeds tot volle tevredenheid. Frank denkt met je mee als je een probleem hebt en komt altijd met betaalbare oplossingen. Ik kan zijn bedrijf van harte aanbevelen en zijn klantvriendelijkheid is zoals het moet zijn, helaas kom je dit tegenwoordig niet altijd meer tegen. Chapeau Frank en bedankt met het oplossen van mijn probleem. Ook zijn koffie is lekker. Rob de Vries
Gepost door Rob, Monnickendam 0 1 2 3 4 (5/5
feb 14, 2016
Verified Inkoop

Zoeken

Menu

Delen

Maak een gratis account aan om vind ik leuk items op te slaan.

Aanmelden

Maak een gratis account aan om verlanglijstjes te gebruiken.

Aanmelden