Xenteq Omschakelbox tussen omvormer en paal Volledige grootte weergeven

Xenteq Omschakelbox tussen omvormer en paal

Als u uw 230VAC apparatuur op zowel de normale netspanning als op een inverter/aggregaat wilt laten werken, dan is plaatsing van een zogenaamde omschakelbox een must. Een omschakelbox uit de PTS serie zorgt voor een feilloze wisseling tussen een tweetal 230VAC circuits. Als er op dat moment apparatuur aan staat zal deze zelfs zonder interruptie blijven werken.

Meer details

PTS 230-20

Beschikbaarheid: levertijd 3 - 5 dagen

157,00 €

Qenteq Omschakelbox tussen omvormer en paal


Als u uw 230VAC apparatuur op zowel de normale netspanning als op een inverter/aggregaat wilt laten werken, dan is plaatsing van een zogenaamde omschakelbox een must. Een omschakelbox uit de PTS serie zorgt voor een feilloze wisseling tussen een tweetal 230VAC circuits. Als er op dat moment apparatuur aan staat zal deze zelfs zonder interruptie blijven werken. Deze omschakelbox schakelt namelijk met een snelheid van minder dan 10 milliseconde. Dit maakt de PTS ook geschikt voor plaatsing in een back-up systeem.

Belangrijke eigenschap is dat deze Power Transfer Switch dubbelpolig (fase en nul) afgeschakeld.

Wordt er geen omschakelbox tussen de twee stroombronnen gezet, dan komt de netspanning parallel op de uitgang van de DC-AC inverter te staan. De inverter loopt hierdoor grote schade op. Andere mogelijkheid is dat men de kabels steeds handmatig omwisselt. Een omslachtige oplossing met bovendien de kans dat men het omwisselen vergeet.

De PTS is voor een tweetal 230VAC circuits geschikt. Dit kan dus zijn: netspanning i.c.m. DC-AC inverter, netspanning i.c.m. aggregaat, aggregaat i.c.m. DC-AC inverter.

Kortom de PTS omschakelbox is een simpele en zeer effectieve oplossing!Artikelnr.SysteemspanningVermogenAfmetingenGewichtomschakelsnelheidIP classificatie
 
PTS 230-20230VACMax. 4600 Watt12,2x12x5,6cm1kg<10msIP 645


Aansluitschema omschakelautomaat PTS

Stel een vraag door middel van onderstaande formulier.


PayPal