TriGas Alarm van Linnepe Volledige grootte weergeven

TriGas Alarm van Linnepe

waarschuwt voor ontsnappen van propaan / butaan gas (LPG), koolzuur-koolmonoxide (CO) en gassen met verdovende effect. TriGasAlarm is geschikt om de passagiers van de gevaren van ontsnappende gassen te waarschuwen voordat ze een effect op de passagiers in een camper of caravan hebben.
TriGasAlarm zal stevig in het voertuig worden gemonteerd.

Meer details

80247

Beschikbaarheid: levertijd 1 - 2 dagen

1 item op voorraad

89,00 €

TriGasAlarm

TriGasAlarm waarschuwt bij uitstromen van propaan/butaangas (LPG) net als koolmonoxide (CO) en gassen met een verdovende werking. TriGasAlarm is ontworpen om de inzittenden van een camper of caravan voor uitstromende gassen te waarschuwen. TriGasAlarm wordt vast in het voertuig ingebouwd (fix on 12V).

TriGasAlarm is in staat om:

- gassen in de omgeving al bij kleinste concentratie te herkennen en ervoor te waarschuwen, lang voordat zij uitwerkingen hebben op mens en dier.
- de slapende inzittenden van een camper of caravan met een alarmtoon wakker te maken en dus op uitstromend gas te attenderen.

TriGasAlarm reageert dank zijn speciale sensortechniek zeer gevoelig op alle gassen met verdovende en narcotiserende werking. Voor een foutloos functioneren van TriGasAlarm is het belangrijk:

- dat de omgevingslucht zo mogelijk geen milieubelastende gassen bevat.

- dat TriGasAlarm in ca. 10 cm hoogte van de bodem wordt geïnstalleerd.

- dat de functie van de sensorregelmatig wordt gecontroleerd.Option:

Bekijken 
Stel een vraag door middel van onderstaande formulier.


PayPal