Intelligente 12V-acculaders met de laatste 7 Traps
0

Intelligente 12V-acculaders met de laatste 7 Traps Oplaadtechnologie

  • Speciaal voor het opladen van loodzuur- AGM of GEL-accu's in een dubbel accusysteem
  • Voor het opladen van GEL / AGM / WET accu's
  • 2 laaduitgangen 12 V
  • Geïntegreerd LCD-bedieningspaneel / monitor

Kies versie: 10A, 15A of 20A

80283
Sorry, geen voorraad wel te bestellen
Intelligente 12V-acculader
  • 10A
  • 15A
  • 20A
€ 119,00
Inclusief belasting indien op voorraad bij de leverancier
Aantal
Backorder Levertijd 5 - 9 dagen

Intelligente 12V-acculaders met de laatste 7 Traps Oplaadtechnologie

Deze compacte en intelligente acculader werkt met geavanceerde schakeltechniek en is vooral ontworpen om lood-zuur-accu’s in systemen met twee accu’s

optimaal op te laden. Het automatische 7-traps laadalgoritme zorgt voor een aanzienlijk snellere, efficiënte en volledige oplading zonder spanningsverlies.

Door de boost-functie wordt een zwakke of diep ontladen accu min of meer “wakker gemaakt” en geactiveerd en in een optimale toestand voor het eigenlijke oplaadproces gebracht. Dit verbetert ook het opladen van de accu, verhoogt de levensduur en beschermt tegen vroegtijdige uitval.

Deze intelligente acculader kan worden gebruikt voor GEL-, AGM- of accu’s met vloeibaar zuur (WET). De selectie hiervan kan via de knop “Mode Selection” plaatsvinden. Bovendien kan deze intelligente acculader als voedingseenheid voor accessoires worden gebruikt die een stabiele en zuivere gelijkspanning vereisen. Om veiligheidsredenen zijn de in- en uitgang van het apparaat galvanisch van elkaar gescheiden en zijn de accu’s beschermd tegen overlading.

De koelventilator wordt door de temperatuur en de laadstroom geregeld. Deze wordt ingeschakeld als de temperatuur 45 °C of de laadstroom 2 A bereikt.

De koelventilator wordt automatisch in- en uitgeschakeld om de inwendige temperatuur van het apparaat te regelen.

De DC-uitgang komt pas onder spanning te staan als de acculader met de accu wordt verbonden. Als de accuspanning 12,6 V bereikt, start de oplader de hoofdlaadtrap C-3.

DC-kortsluitingsbeveiliging: Koppelt na het activeren van de kortsluitingsbeveiliging de op de DC-uitgang aangesloten accu los, op het LC-display verschijnt “-P-”, na het verhelpen van de kortsluiting wordt het apparaat automatisch gereset.

Overtemperatuurbeveiliging: Als de temperatuur 75 +/– 5 °C bereikt, verschijnt op het display “-P-”. Als de temperatuur is gedaald, wordt het apparaat automatisch gereset.

Deze acculader werkt volledig automatisch met 7 laadtrappen.

Automatisch opladen beschermt uw accu tegen overlading.

U kunt de acculader daarom altijd met de accu verbonden laten.

De 7-traps oplading is een zeer omvangrijk en precies laadproces dat in vergelijking met normale opladers bijdraagt tot een langere levensduur en hogere capaciteit van uw accu’s.

7-traps opladers zijn geschikt voor de meeste accutypes, inclusief GEL-, AGMen accu’s met vloeibaar zuur. Deze kunnen ook helpen om diep ontladen en gesulfateerde accu’s te reactiveren.

80283

Specifieke referenties

Stel een vraag door middel van onderstaande formulier.


Gebaseerd op 0 beoordelingen - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)