Veilig betalen     iDeal

Betalen met iDEAL is veilig, snel en verloopt direct via u eigen bank. Betalen met iDEAL werkt ongeveer hetzelfde als internetbankieren met u eigen bank. Bij het plaatsen van u bestelling bij ons, wordt u via een beveiligde verbinding doorgestuurd naar de betaalpagina van u eigen bank waar u de betaling kunt afronden.

De belangrijkste voordelen van betalen met iDEAL zijn:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.

  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik.

  • Betalen met iDEAL kan als u internetbankiert bij:

 iDeal ondersteunende Banken


Bankoverschrijving     Overschrijving

Uiteraard kunt u ook gewoon het geldbedrag naar ons overmaken met een bankoverschrijving of acceptgiro. Zodra de betaling ontvangen is wordt de bestelling verwerkt.

 

4Campers

IBAN: NL80 ASNB 0707 0381 54

BIC: ASNB NL21

 


PayPal

Betalen met PayPal, de betrouwbare marktleider in online betalingen, kunt u snel en veilig online geld sturen en ontvangen. Meer dan 150 miljoen gebruikers hebben een PayPal-rekening en PayPal wordt overal door handelaren geaccepteerd, zowel op eBay als op andere websites. 


Met een PayPal-rekening kunt u:

  • Uw rekeninginformatie beschermen met de geavanceerde beveiligings- en fraudepreventiesystemen van PayPal

  • Gemakkelijk winkelen en betalen door uw gegevens op te slaan bij PayPal

  • Snel en eenvoudig geld sturen naar iemand met een e-mailadres

  • Snel en eenvoudig geld ontvangen van iemand met een e-mailadres


Wij brengen voor het betalen met PayPal een percentage van 3,4% in rekening.

Dit zijn de betaal- en administratiekosten die wij aan u doorberekenen.


 

Achteraf betalen via Billink    Billink
Met achteraf betalen is het mogelijk om voor Nederlandse klanten (zowel consumenten als bedrijven) op rekening te kopen.

Klanten die achteraf willen betalen moeten rekening houden met 7,95 € administratie kosten. Betalingen tot max. 250 € is mogelijk.

Billink Achteraf Betalen werkt als volgt:

1. Op de afrekenpagina dient U als extra het veld “geboortedatum” in te vullen, als ook de “Aanhef”  (Dhr., mevr. of  mej.).
Let op:
 Billink zal uw gegevens online en realtime controleren op kredietwaardigheid. Indien u niet in aanmerking komt om achteraf te betalen heeft u direct de mogelijkheid om een andere betaalmethode te kiezen.
2. In geval u wel bent toegelaten zal uw bestelling worden geaccepteerd. U ontvangt namens de webwinkel het product en vanuit Billink per email een factuur. 
3. U dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen. Deze factuur kunt u eenvoudig per iDEAL vanuit de mail betalen. De betaling voldoet u aan Billink, niet aan 4CAMPERS.

Bekijk hier de gebruiksvoorwaarden Billink. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Billink:

De persoonsgegevens en/of bedrijfsgegevens die 4CAMPERS. in het kader van de bedrijfsvoering verwerkt, worden (mede) door haar dan wel door derden aan wie de vorderingen gecedeerd (overgedragen) worden gebruikt voor of bij:

a) risicoanalyses
b) de voorkoming, opsporing en bestrijding van fraude of onregelmatigheden

Veel gestelde vragen met betrekking tot achteraf betalen:

1) U krijgt de melding "OP BASIS VAN EEN GLOBALE CONTROLE KAN JE NIET ACHTERAF BETALEN. ONZE EXCUSES.".
In sommige gevallen, zoals gebruikelijk in de online markt, kunnen wij uw kredietwaardigheid checken met behulp van kredietinformatiebureaus. De uitkomst hiervan kan invloed hebben op de betalingsmogelijkheden die u tot uw beschikking hebt. Wij behouden ons het recht de betalingsmogelijkheid van het ‘achteraf betalen’ voor bepaalde bestellingen niet te accepteren en in plaats daarvan u één van de andere betaalmogelijkheden aan te bieden. Wij vragen om uw begrip betreffende onze aanpak voor de betaalwijze ‘Achteraf betalen’. Zie ook onze algemene voorwaarden.

 2) Waarom wordt er administratiekosten berekend?
Administratiekosten worden berekend over het totale bedrag incl. btw en heeft te maken het met feit dat er extra handelingen (loon en arbeid) moeten worden verricht om deze betaalwijze mogelijk te maken. Daarnaast werken wij samen met een extern bureau namelijk Billink welke ook kosten aan ons berekend. Hopelijk heeft hiervoor begrip. Zie ook onze algemene voorwaarden.

3) Moet ik bij Achteraf betalen mijn geboortedatum invullen?
Om de kredietwaardigheid van u te kunnen nagaan moeten wij in het bezit zijn van uw geboortedatum.

4) Wat is de betaaltermijn van achteraf betalen? 
De betaaltermijn van achteraf betalen is 14 dagen, dat wil zeggen dat u de factuur binnen 14 dagen na factuurdatum betaald dient te worden. Wij maken hierop geen uitzonderingen.


 

Met Bancontact / Mister Cash      Logo Bancontact Mister Cash

kunnen Belgische klanten online betalen, tijdens het betalingsproces wordt u omgeleid naar de betaalomgeving van uw bank. Bij deze betalingswijze wordt uw betaling direct afgeschreven. Om te betalen met Bancontact / Mister Cash doorloopt u vanaf het punt waar u uw betaalwijze kiest.

 


  

Met SOFORTbanking  SOFORT banking

 betalen Duitse klanten via de eigen bankomgeving vanuit Duitsland.